mario.elbrns مشرف قسم البرامج
عدد المساهمات : 88 نقاط : 5534 العمر : 31
| موضوع: طريقة عمل الكبسة. 6/28/2010, 15:57 | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]اقدم لكم اليوم طريقة عمل الكبسة......ويا رب تعجبكوا.......
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] المقادير:::
لحمة (حسب الكمية) رز بسمتي (حسب الكمية ) حبهان قرنفل قرفة عيدان ومطحونة زبيب حبة طماطم 2 حبة فلفل أخضر 2حبة بصل كركم أو ظعفران مكسرات (بندق ولوز وفستق)
الطريقة:::
[center] نحمر البصلة في الزيت نضيف للبصلة الحبهان والقرفة العيدان والمطحونة والقرنفل والزبيب والطماطم والفلفل والكركم او الزعفران والمكسرات ويقلب لمدة 3 دقائق وبعد كدة نضيف شوربة (مرقة) وبعدها نضيف الرز والماء حسب الكمية ونستنا لحد الرز ما يشرب الماء والشربة ونرفع الرز علي نار هادئة لحد ما يستوي ممكن نحط اللحمة علي وش الطبق أو وسط اللحمة ونقدم الطبق ......................... وبالهنا والشفا ..................... ارجو ان ينال اعجابكوا
[center] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [/center] [/center] | |
|
ورود البنفسج المدير العام(صاحب المنتدى)
عدد المساهمات : 506 نقاط : 6346 العمر : 27
| موضوع: رد: طريقة عمل الكبسة. 6/28/2010, 16:00 | |
| | |
|